Actie CRR

bookmark_border Actueel
storefront

LET’S CREATE A WAVE OF HOPE | DECEMBER INZAMELING

DECEMBER INZAMELING | de focus verleggen, dat is waar we op inzetten. Omdat de ingevallen winter het leven van de Oekraïners op alle fronten zoveel meer uitdagender maakt. Er is dringend meer hulp nodig. En daarom willen we een KONVOOI opzetten: een colonne van vrachtwagens vol hulpgoederen. Hoeveel vrachtwagens het gaan worden, hangt af van hoe deze actie gaat lopen.

WAT GAAN WE INZAMELEN | om heel Nederland in 2022 nog 1 keer in beweging te krijgen hebben we een eenvoudig lijstje opgesteld, met de absolute topprioriteiten! Samengesteld met onze Oekraïense partners.

1. Jouw kerstpakket; 2. Een (ingepakt) cadeautje voor een Oekraïens kindje 3. Ingeblikt voedsel (vlees, vis, soep) 4. Slaapzakken / dekens 5. Geld voor transport en inkoop (o.a. generatoren)

WIL JIJ INZAMELPUNT ZIJN DEZE ACTIE?

We hebben bewust nog niet vooraf een oproep gedaan aan het inzamelnetwerk van het afgelopen jaar. We beginnen op nul. En deze actie is van jou. Geen draaiboek of spelregels, helemaal zoals jij het wil. Samen met je straat, kerk, vereniging, school of vrienden.

Wil jij meedoen? Mail ons jouw aanmelding + adresgegevens. Dit gebruiken we om de Google Maps kaart te vullen en om de zoveel tijd te delen, om te laten zien waar in Nederland actie gevoerd wordt. Daarnaast wordt er een flyer ontwikkeld die je dan kunt gaan verspreiden binnen jouw netwerk.

SAMEN kunnen we het verschil maken voor duizenden mensen. Door heel praktisch aan de slag te gaan. Doe je mee?